رئیس انجمن علمی مددکاری اجتماعی ایران گفت: کنترل و مدیریت کارآمدی دیده نمیشود و کم کاریهای مسئولان مردم را به جان هم انداخته است وقتی کیت تشخیصی نیست و امکانات بهداشتی نیست و به خاطر همه فشارهای قبلی برای مردم هزینه و دردسرهای زیادی وجود دارد این وضعیت چندان دور از انتظار نیست.
به گزارش مجله اینترنتی مددکاری اجتماعی ایران؛ دکتر مصطفی اقلیما در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، در خصوص دلایل ایجاد شکافهای بین استانی، اظهار کرد: شکافهای استانی و حرکات پیش آمده مبنی بر جلوگیری از ورود مسافر توسط مردم به شهرهای خود همگی معلولی از علتهاست و باید به این فکر کرد که چه عواملی باعث شده که مردم به اینجا برسند.
وی با بیان اینکه در جامعهای که از روز اول آگاهسازی صورت نگرفته و قرنطینه معنایی ندارد اوضاع خواه ناخواه اینگونه میشود، افزود: مردم بیعدالتی و بی توجهی را میبینند وقتی شهر قم را قرنطینه نکردند و بیماری در تمام شهرها شیوع پیدا کرد آن هم در شرایطی که انواع فشارهای اقتصادی و اجتماعی انباشته شده گذشته روی دوش مردم بود تصور چنین وضعیتی چندان دور از انتظار نیست.
رئیس انجمن علمی مددکاری ایران تصریح کرد: امکانات لازم در شهرستانها وجود ندارد امروز شهرهای کوچک نه پزشک دارد نه دارو و بیمارستان و امکانات لازم را حتی برای شهروندان خود هم ندارند و این در حالی است که هیچ فردی به این مسائل پاسخگو نیست.
وی با بیان اینکه عملاً دستگاههای دولتی در انجام اقدامات لازم و جدی تعطیل است، اظهار کرد: در چنین وضعیتی مردم تنها ماندهاند و خود سعی بر کنترل اوضاع دارند فرمانداران و شهرداران در حال اذعان به نبود امکانات هستند اما دولت توجهی به این مسائل ندارند.
اقلیما با بیان اینکه کنترل و مدیریت کارآمدی دیده نمیشود، گفت: متأسفانه این دولت و کم کاریهای مسئولان است که مردم را به جان هم انداخته است وقتی کیت تشخیصی نیست اما قبل از بیماران نمایندههای سالم مجلس تست کرونا میدهند و برای مردم هزینه و دردسرهای زیادی وجود دارد این وضعیت مشخص است مردم به قدری بی مدیریتی و فشار را تحمل کردهاند که دیگر نمیتوانند رفتارهای خود را کنترل کنند.
وی با تاکید بر اینکه این گفته که مردم استانی شدهاند درست نیست، تصریح کرد: این حرفها تنها برای جدا کردن مردم است اگر شهرهای ما امکانات لازم برای کنترل بیماری را داشت همه مردم مسافران را هم به شهر خود راه میدادند و این فشار عدم وجود امکانات مردم را به این وضعیت کشانده است.
پدر علم مددکاری اجتماعی ایران گفت: مسئولان یک کشور اولین عامل رفتارهای غلط مردم هستند اما هیچ وقت این کم کاریها و بی مدیریتیها را گردن نمیگیرند، هیچ انسانی از ابتدای زندگی بد نبوده و این سیاستهای غلط یک کشور است که دزد و آدم کش و معتاد پرورش میدهد و انسانها را گرفتار بلا و درگیری میکند.
وی با تاکید بر لزوم ایجاد امکانات در استانهای کشور، اظهار کرد: مملکتی که روزانه هزاران میلیارد در آن برای امور غیر ضرور که تعداد آنها هم کم نیست هزینه میکند چطور نمیتواند اولین امکانات بهداشتی مانند ماسک و مواد شوینده و ضدعفونی را آن هم در کشوری که صدها و هزاران کارخانه تولید دارد تهیه کنند!؟ موضوع این است که مسئولان ما نمیخواهند برای مردم کاری کنند که امیدوارم در فرصت اندک باقیمانده این رفتارهای غلط تغییر کند و بیش از این مردم را رو در روی هم قرار ندهند.